Regulament Server

In jos

Regulament Server

Mesaj Scris de MonRau la data de Vin Mai 21, 2010 7:48 pm

1. Foloseste un limbaj decent. Injuriile de orice fel se pedepsesc, pentru prima data cu mute, Daca continui vei primi warn.
2. Nu folosi un nume cu continut vulgar. Se pedepseste cu kick(ban pentru insistenta).
3. Nu folosi aplicatii de tip hack/cheats sau orice alt mod de a trisa, daca esti prins ai Ban IP+Cont Banat.
4. Nu te folosi de buguri care iti aduc castiguri personale astfel vei putea fi sanctionat in diferite motive(bani pe 0/ban). Anunta-ne in legatura cu un bug la sectiunea "Bug report".
5. Publicitatea unor siteuri sau altor servere de jocuri ce nu apartin comunitatii SainTs va fi sanctionata cu ban. Cei ce scapa pot fi reclamati la sectiunea Plangeri, bineinteles cu dovezi.
6. Nu face Deathmatch (DM)! Uciderea unui alt jucator fara nici un motiv va duce la Kick/Ban.
7. De asemenea nu face Drive-by (DB), cu exceptia politistilor . In caz contrar vei primi Fine.
8. Nu contacta un Admin in joc pentru a-i propune o sugestie sau pentru unban, aceste lucruri se posteaza pe forum.
9. Nu ai dreptul sa spionezi un Admin prin nicio metoda (urmarire, ascultare convorbirii, TV etc.) decat daca acesta iti rezerva acest drept.
10. Nu face spam/Nu abuza in /report, /w, /me, /ad.
11. Folositi /report-ul in necesitati maxime (codati/reclama). Nu ingreunati activitatea Adminilor, altfel vei primi Kick/Warn.
12. Nu iesi din joc (/q) atunci cand ai wanted (daca trebuie neaparat sa iesi de pe server predate altfel atunci cand vei reintra pe server vei avea 6000s de jail penalizare) sau cand esti atacat si vei muri.
13. Nu dezvaluiti parola nimanui (nici adminilor). In caz contrar nu raspundem de contul dumneavoastra. Conturile vandute nu se mai inapoiaza.
14. Nu aveti voie sa faceti DM in zonele urmatoare: LSPD, SFPD, Gara LS, Gara SF, GS Plaja..etc Daca nu va supuneti acestei reguli veti primi Warn, iar daca se repeta, Ban. Doar politistii au voie sa traga in aceste zone dupa suspecti.
15. FORUMUL/SERVERUL SA-MP SUNT SINGURELE CAI DE COMUNICARE OFICIALE !!!

* Factions rules:1. Liderul trebuie sa stea in factiune cel putin o luna. Pentru nerespectarea acestei reguli se pedepseste cu blacklist o luna.
- Membrul unei factiuni trebuie sa ramana in factiunea respectiva cel putin 1 saptamana de la recrutare. In caz contrar se pedepseste cu blacklist 1 saptamana. In caz contrar, liderul ce il va recruta in aceea perioada pe cel pedepsit va fi demis sau sanctionat.
2. Daca un membru doreste sa paraseasca o factiune si are cel putin 1 saptamana de activitate, liderul nu are dreptul de a ii da blacklist. In acest caz se va demite liderul cu blacklist.
3. Liderul care recruteaza fara cerere pe forum va fi demis din functie si va fi pedepsit cu blacklist 2 saptamani.
4. Liderii trebuie sa aibe un singur lider secundar, cel care va putea fi lasat urmatorul lider al factiunii in cazul in care liderul principal este demis/paraseste factiunea.

* Admins rules:
1. Limbajul neadecvat al unui player se sanctioneaza cu un kick ce va contine motivul: "limbaj, next time warn". In cazurile in care un player injura repetat, chiar si dupa kick, se da warn.
2. Comanda /goto se foloseste doar in cazurile unui codat, unei sesizari prin report sau pentru rezolvare unei probleme ale serverului. In cazuri contrare se rasplateste cu pierderea adminului.
3. Daca un event este deranjat de catre un player, atunci adminul va folosi comanda de kick. Daca playerul insista sa deranjeze eventul, atunci se va folosi comanda warn.
4. Comanda /ban se foloseste doar in cazurile unor playeri codati. Folosirea in alte cazuri duce la suspendarea adminului definitiva.
5. Adminul trebuie sa dea dovada de cooperativitate, sa se poata discuta cu el, sa fie amabil, prietenos si oricand sa ajute alti playeri. Indiferenta adminilor se rasplateste cu suspendarea adminului definitiva.
6. Limbajului unui admin trebuie sa fie cizelat si coerent. El trebuie sa cunoasca si limba engleza cat de cat.
7. Folosirea adminului in scopuri personale si nu pentru ajutarea serverului se pedepseste cu suspendarea definitiva a adminului. De asemenea inactivitatea adminilor duce la pierderea adminului(minim 48 ore saptamanal).
8. Abaterile de la acest regulament si crearea propriilor reguli duce de asemenea la pierderea adminului + 2 warn-uri.

* Ban & Unban1. Banurile pentru coduri/cheats sau reclama sunt permanente. Doar in anumite circumstante/evenimente/sarbatoriri se pot scoate.
2. Banurile pentru 3 warnuri se scot dupa 3 zile cu cerere pe forum !
avatar
MonRau

Mesaje : 105
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : Pe Santiago Bernabeu :X

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum